• Ruijs & Istesso is een laagdrempelig kantoor voor administratie en consultancy dat werkt vanuit een kantoor in Amersfoort-Noord (Vathorst).
  Bij ons zal je geen 3-delig pak tegen komen maar gewone mensen zoals jij en ik.
  Omdat wij een goed en prettig contact met jou als klant belangrijk vinden staat de deur altijd open om, onder het genot van een bakje koffie, je vragen te beantwoorden. Belangrijk hierbij is dat wij een duidelijk beeld hebben van jou als ondernemer en waar je naar toe wilt in de toekomst. Maar minstens zo belangrijk is hoe en wat je met je bedrijf wilt bereiken. Hierop kunnen we je administratie inrichten en jou helpen je doel te bereiken.

  Voor een groot aantal klanten werken wij dagelijks de boekhouding bij, Dat doen wij dmv je bijvoorbeeld je eigen Dropbox. Onze klanten scannen dagelijks de facturen en doordat wij digitaal de bankafschriften kunnen inlezen is je boekhouding bijna dagelijks bij. Wil je niet dagelijks de boekhouding bijgewerkt hebben? Geen probleem. Wij kunnen ook maandelijks of elk kwartaal de administratie verwerken.
  Heb je personeel, dan verzorgen wij de loonadministratie. Heb je een pensioen op de balans of wil je een AOV verzekering afsluiten? Heb je een accountantsverklaring nodig? Ook daarin kunnen we je helpen.

  Wat kan je van ons verwachten:
  – Maandelijks een rapport bestaande uit een balans en verlies- en winstrekening
  – Door de tussentijdse rapportage heb je meer inzicht in een al dan niet te betalen IB/VPB
  – Mogelijkheid om hierin een begroting te verwerken
  – Mogelijkheid om te werken met een projectadministratie

  Op deze website vertellen wij meer over hoe wij ook jou kunnen ontzorgen. Maar je kan ons ook bellen of gewoon langskomen