• Ons kantoor is opgericht als administratiekantoor Michel Ruijs op 1 oktober 1995 en oorspronkelijk gevestigd in Amersfoort.

  Begin 1999 hebben we Istesso Business Consultancy uit Lelystad door een overname aan ons kantoor toegevoegd. Hierdoor ontstond een kantoor met ruim 120 klanten.

  Door een verdere groei bleek al snel dat ons kantoorpand te Amersfoort niet toereikend was. In oktober 2000 werd daarom ons huidig kantoorpand te Utrecht in gebruik genomen.

  Mei 2009 hebben wij een eigen kantoorpand in Amersfoort kunnen betrekken. het kantoor in Utrecht wordt alleen nog gebruikt voor besprekingen. Uiteraard kunnen we in Utrecht gebruik maken van alle faciliteiten, zoals bv de baliefunctie.

  Onze klantenkring is zeer divers. We hebben de startende eenmanszaken als klant maar ook bedrijven met 25 man op de loonlijst.

  De branches waarin onze klanten werken is ook zeer verschillend. Zo hebben we benzinestations als klant maar ook winkels, restaurants, groothandelsbedrijven, een pianostemmer maar ook architecten en autorijscholen. Eigenlijk teveel om ze allemaal te vermelden.

  Wat wij belangrijk vinden is het contact met onze klant. Want onze ervaring leert ons dat hoe meer je van elkaar weet des te beter we je kunnen adviseren.

  Wij werken volgens algemene leveringsvoorwaarden.